20 Kasım 2013 Çarşamba

TeamViewer 9 BETA



TeamViewer 9www.teamviewer.com


Farklı sekmelerde birden fazla bağlantı açınSekmelerde, tıpkı tarayıcınızdaki gibi birden fazla uzak oturum açın. Daha iyi bir genel bakış sağlamak için uzak bilgisayara ait tüm monitörleri ayrı sekmelerde de açabilirsiniz. Hiçbir şey kaçırmazsınız çünkü uzak bilgisayarda herhangi bir etkinlik olduğunda (ör. bir müşteriden yeni sohbet mesajı geldiğinde) açık sekmeler yanıp söner.

TeamViewer'la LAN'da UyandırmaBilgisayarınızı sürekli açık bırakmak zorunda kalmadan 7/24 erişim sağlamak ister misiniz? Yeni LAN'da Uyandırma özelliği sayesinde, bilgisayarınıza erişmeniz gerektiğinde onu uzaktan uyandırabilirsiniz. Uyandırma özelliği basitçe, TeamViewer'ı yerel ağda veya bir yönlendirici üzerinden kullanan diğer bir bilgisayar üzerinden çalışır.
Ayrıntılı bilgileri burada bulabilirsiniz.

TeamViewer hesabınızı iki öğeli kimlik doğrulamayla koruyunŞifreniz yanlış ellere düşerse TeamViewer hesabınızı yetkisiz erişime karşı iki öğeli kimlik doğrulamayla koruyun. Yerleşik bir kimlik doğrulaması uygulaması kullanarak (ör. Google Authenticator), Akıllı telefonunuzdan basit bir şekilde güvenlik kodu oluşturabilirsiniz. Oturum açma sırasında hem kod, hem de şifre istenir. Bu iki öğeli kimlik doğrulamayla TeamViewer diğerlerinin yanında HIPAA ve PCI DSS gereksinimlerini de karşılamanıza yardımcı olur.

Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks için hazır
Siz veya müşterileriniz, Windows 8.1 ya da Mac OS X Mavericks mi kullanıyorsunuz? Hiç sorun yok. TeamViewer 9 bu işletim sistemleri için de optimize edilmiştir.
Özelleştirilmiş müşteri modüllerinizi saklayın
Şimdi Management Console'unuz da özelleştirilmiş modüllerinizi (TeamViewer QuickSupport, QuickJoin veya Host) şirket markanızla kaydedebilirsiniz. Sizin veya müşterilerinizin, oluşturulmuş olan modülü özel bir bağlantı üzerinden indirmeniz yeterlidir.

Pano aracılığıyla dosyaları, resimleri ve metinleri kopyalayıp yapıştırın
Dosyaları, klasörleri, resimleri, ekran görüntülerini, metin ve tabloları biçim özellikleriyle birlikte bir bilgisayardan diğerine pano üzerinden kopyalayın. Ör. Uzak bilgisayardan gönderilen bir e-posta içine yerel bilgisayardaki bir dosyayı ekleyebilirsiniz.
Bağlantı kurmadan, basit dosya aktarımı
Önce bağlantı kurmanıza gerek olmadan, listenizdeki bilgisayarlara ve kişilere dosya gönderin. E-posta eki limitinizi geçen büyük boyutlu veriler veya dosyalar için FTP sunucusu kullanmak, artık geçmişte kaldı. Artık dosyaları göz açıp kapayana kadar müşterileriniz veya iş arkadaşlarınızla paylaşmak için TeamViewer'ı kullanmanız yeterlidir.
Hizmet kuyruğundaki müşteri konularını ekibinizle birlikte çözün

Artık anında müşteri desteğini ekibinizde daha kolay organize edebilirsiniz. Tüm hizmet konuları hizmet kuyruğunuzda toplanır ve oturum koduna göre bir kimliğe sahip olur. Artık elle yeni bir oturum kodu oluşturup bunu müşterinize bir bağlantı olarak iletebilirsiniz. Eskiden yaptığınız gibi bir TeamViewer kimliği ve şifresini paylaşmak yerine, müşteri bir tıklamayla doğrudan oturuma katılabilir. Alternatif olarak, müşteri sizin özelleştirilmiş TeamViewer QuickSupport modülünüzü başlattığında otomatik olarak bir kod oluşturulur. Bu durumda, yeni müşteri konuları sizin hizmet kuyruğunuza eklenir.
Uygulamalarınızla entegrasyon için TeamViewer API'sı
TeamViewer'ı yardım masası, ticket veya CRM gibi uygulamalarınıza entegre edin. Yeni TeamViewer API'sı, TeamViewer işlevlerini kusursuz biçimde kendi çalışma ortamınıza entegre etme seçeneğini sunar:
Masaüstü kısayolu yardımıyla çabuk bağlantı
Herhangi bir bilgisayara ekleyeceğiniz bir kısayol yardımıyla, o bilgisayara her zaman tek bir tıklamayla göz açıp kapayana kadar bağlanabilirsiniz. Belirli bir bilgisayarı Bilgisayarlar & Kişiler listenizden masaüstünüze çekmek için sürükleyip bırakmanız yeterlidir.
Bildirimler - Tümü bir bakışta
Artık yeni bildirimler geldiğinde TeamViewer sizi doğrudan Bilgisayarlar & Kişiler listenizde bilgilendirir. Nerede olursanız olun, bilgiye ulaşın.
Optimize edilmiş video
Video aktarımı artık daha da hızlı. Katılımcınıza bir sunumda video izletin veya gerçek zamanlı olarak uzak bilgisayarlarda YouTube videolarını görüntüleyin.
İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder