22 Kasım 2013 Cuma



Adobe (R ) Muse ( TM ) tasarımcılar kod yazmadan web siteleri oluşturmanızı sağlar . Planlama , tasarım ve özgün HTML sayfaları yayımlamak baskı düzenleri oluşturmak kadar kolaydır . Ana sayfaları , Adobe Typekit ( R) tarafından sunulan 400'den fazla yazı web erişimi olan , yerleşik araçları etkileşim ve yayın barındıran bir seçim için , en son web standartlarını karşılayacak farklı , profesyonel web siteleri üretebilir .

bağlı
Özel tişörtlerin
Macromedia flash player indir
Web sitesi oluşturma

YENİ daha bağlı Adobe Muse
Adobe Muse CC Creative Cloud parçasıdır. Yani tümson güncellemeleri ve gelecek sürümlerde kullanılabilir olduklarındaan erişimi anlamına gelir . Ayrıca yedekleme ve paylaşım için bulut depolama 20GB olsun. Ve Yaratıcı Bulut Behance ile entegre , böylece projeleri paylaşmak vedünya çapında reklamların derhal geri alabilirsiniz .

Basit site planlaması
Görsel sitenizi yatıyordu. , Adını ekleyin ve sitemap sayfaları düzenlemek ve sadece birkaç tıklama ile ana sayfa ayarlarını uygulamak . Sürükle ve sayfaları yeniden damla .

Sezgisel tasarım özellikleri
Sizin tasarım unsurlarını kontrol etmekyeni Katmanlar panelini kullanın . Damlalık , Akıllı Kılavuzlar , Place Yapıştır ve Düzenle Orijinal gibi tanıdık Adobe araçları ile tasarım .

Yazı Yüzlerce
Adobe Typekit hizmeti , web için güvenli yazı tipleri , yazı tipleri ve sistem tarafından barındırılan Adobe Edge Web yazı tipleri de dahil olmak üzere yazı biçimleri , yüzlerce seçin .

çekici etkileşim
Sürükle ve özel navigasyon , slayt gösterileri , iletişim formları ve web sitelerine daha fazla eklemek için damla . Adobe Muse CC interaktif widget'lar tüm dokunmatik özellikli mobil cihazlar içindir .

gömülü HTML
Kod yazmadan Google Maps , YouTube videoları , Facebook beslemeleri , HTML5 animasyon dosyaları ve sitelere daha eklemek . Sadece kopyala yapıştır kaynak kodu sayfanızın içine ve Adobe Muse CCkalanı yok .

YENİ Paralaks kaydırma
Sadece birkaç fare tıklaması ile çarpıcı etkiler yaratmak - kaydırma yaparken görüntüleri ve öğeleri farklı hızlarda farklı yönlerde hareket yapmak .

OS: Service Pack 3 ile Windows XP Home, Professional veya Tablet PC Edition , Windows Server 2003 veya 2008 , Windows Vista Home Premium , Business, Ultimate veya ( 64 - bit sürümleri de dahil ) Enterprise Service Pack 2 veya Windows 7 ile Service Pack 1 , Windows 8 veya Windows 8.1
Dil: çok dilli


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder